Crysis Remastered вийде на PS4, Xbox One, Nintendo Switch та ПК / microsoft.com

Реліз науково-фантастичного шутера Crysis Remastered перенесли. Спочатку ремастер гри мав вийти 23 липня.

Про це на своїй офіційній сторінці у Twitter повідомили розробники зі студії Crytek.

Сьогодні, 1 червня, компанія планувала продемонструвати геймплей гри, але замість цього оголосила про перенесення. Розробники заявили, що на створення ремастера їм знадобиться більше часу. У студії зазначили, що їм потрібно ще "декілька тижнів", щоб доробити гру.

Користувачі припустили, що студія прийняла рішення про перенесення релізу через те, що в мережу завчасно потрапили скріншоти та геймплейний трейлер Crysis Remastered. Багато гравців зазначили, що ремастер виглядає навіть гірше за оригінал.

Трейлер Crysis Remastered

Crysis Remastered вийде на PS4, Xbox One, Nintendo Switch та ПК. Перевидання отримає оновлену графіку, текстури високої якості і підтримку технології трасування променів. Точну дату релізу розробники не повідомили.

Що таке Crysis

Crysis – це перша частина науково-фантастичної трилогії, події якої розгортаються у віддаленому майбутньому. Головний герой гри — оперативник особливого загону армії США на ім'я Номад. Він прибуває на острів у Тихому океані, куди також висадилася корейська армія та прибульці. Гра являє собою шутер від першої особи з вільним переміщенням по великих локаціях. Рушій CryEngine 2 дозволив реалізувати в грі часткову зруйнованість рівнів, що дало користувачам масу тактичних можливостей. До того ж, на момент виходу у 2007 році Crysis демонстрував вражаючий рівень графіки.