Оновлена графіка в Mafia: Definitive Edition / microsoft.com

Ремейк культової гангстерської гри Mafia: The City of Lost Heaven вийде 27 серпня. Гра з підзаголовком Definitive Edition з'явиться на ПК, PlayStation 4 і Xbox One.

Вчора, разом з анонсом перевидання всієї трилогії Mafia, в онлайн-магазині Microsoft Store з'явилася сторінка першої частини – Mafia: Definitive Edition. Відповідно до опису, це буде повноцінний ремейк з розширеним сюжетом, оновленою графікою і геймплеєм, а також з оригінальним саундтреком.

Кадр з ремейка Mafia: Definitive Edition / microsoft.com

Розробкою ремейка займалася студія Hangar 13, яка створила третю частину гри. При купівлі ремейка Mafia гравці отримають костюм і таксі Томмі для Mafia II: Definitive Edition та Mafia III: Definitive Edition.

Тизер Mafia: Definitive Edition

Незабаром ремейк Mafia, як і сторінка перевидання сіквела – Mafia II: Definitive Edition зникли з Microsoft Store. Друга частина буде ремастером. Її не стали повністю переробляти, а тільки оновили графіку і покращили освітлення. Mafia II: Definitive Edition вийде на ПК та консолі вже 19 травня.

Цікаво, що третя частина гри, яка вийшла на ПК, PS4 та Xbox One теж отримає перевидання з поліпшеною графікою. Її оновлять за допомогою патча.

Всі три частини будуть продаватися окремо, а також у складі збірки Mafia: Trilogy. Її повноцінна презентація відбудеться 19 травня о 19:00 за київським часом.

Тизер Mafia: Trilogy

Нагадаємо, Mafia: The City of Lost Heaven – це культова гангстерська гра, яка поєднує жанри шутера від третьої особи та автосимулятора. Дії першої частини розгортаються у 1930 році в американському місті Лост Хевен. Головний герой – таксист Томмі Анджело, який приєднується до одного з двох великих мафіозних угруповань, що хазяйнують у місті. Mafia: The City of Lost Heaven вийшла у 2002 році на ПК. За два роки гру перенесли на PS2 та Xbox.