Барвисту пригодницьку гру ABZU можна отримати безкоштовно / фото store.steampowered.com

У магазині цифрової дистрибуції Epic Games Store почалася безкоштовна роздача ABZU та багатокористувацького тактичного шутера Rising Storm 2: Vietnam. Акція триватиме до 15 жовтня.

ABZU

У пригодницькій грі ABZU користувач бере на себе роль дайвера, який досліджує океан і стародавні підводні руїни. Щоб дізнатися більше про зниклу цивілізацію, гравцеві потрібно взаємодіяти з навколишнім світом і вирішувати головоломки.

ABZU вийшла у 2016 році на ПК, PlayStation 4, Xbox One, і була тепло прийнята аудиторією. Пізніше гру випустили на Nintendo Switch.

Rising Storm 2: Vietnam

У тактичному багатокористувацькому шутері Rising Storm 2: Vietnam на гравця очікують битви, розраховані на 64 людини. У грі шість сторін конфлікту – від морської піхоти США та армії Австралії до В'єтнамської народної армії. У кожної сторони є свої здібності та зброя. Наприклад, в'єтнамці можуть користуватися підземними тунелями та застосовувати пастки, а американські війська – літати на гелікоптерах і використовувати напалм. У грі понад 50 видів зброї.

Rising Storm 2: Vietnam вийшов у 2017 році на ПК. На агрегаторі Metacritic шутер отримав 81 бал від критиків та 7,6 бала від гравців.

Отримати обидві гри безкоштовно можна на спеціальній сторінці акції.

У наступну безкоштовну роздачу від Epic Games Store потрапить хорор Amnesia: A Machine for Pigs та будівельний симулятор Kingdom New Lands.