Europa Universalis IV / фото Paradox Interactive

Розробники Europa Universalis IV з Paradox Interactive вибачилися перед фанатами за випуск провального доповнення Leviathan. Після релізу цього DLC багато користувачів почали скаржитися на велику кількість багів, проблеми зі збереженнями, поганий баланс, непрацюючі івенти та багато іншого.

Геймдиректор гри Йохан Андерссон взяв на себе всю відповідальність за провал і пообіцяв скоріше випустити патчі, які допоможуть виправити ситуацію.

"Leviathan став одним з наших найгірших релізів, який продовжує низку низькоякісних доповнень для EU IV. Як керівник студії, я мушу вибачитися за це. Це повністю моя провина. Нам варто було взяти перерву в розробці ще після випуску Europa Universalis IV Emperor", – сказав Андерссон.

Зараз у доповнення Europa Universalis IV Leviathan в Steam майже 4 тисячі відгуків. З них 93% вкрай негативних. Але Йохан Андерссон запевнив, що в студію найняли нових людей, захоплених грою, які забезпечать "світле майбутнє для Europa Universalis IV". Найближчий патч під номером 1.31.3 вийде вже цього тижня.

Детальніше про Europa Universalis IV

  • Europa Universalis IV – це остання частина серії від студії Paradox Interactive. Дії гри розгортаються  в період від пізнього Середньовіччя (1444 рік) до кінця раннього Нового часу (1821 рік).
  • Гравець може керувати будь-якою країною, доступною на мапі, вести торгівлю, війни, займатися дипломатією і колонізацією нових земель.