Sackboy: A Big Adventure вийде на PS4 та PS5 вже 12 листопада / фото blog.playstation.com

Ексклюзивний платформер Sackboy: A Big Adventure буде працювати на PlayStation 5 у 60 кадрів на секунду. Гру можна буде пройти як поодинці, так і в компанії з іншими користувачами.

Про це в офіційному блозі PlayStation розповів Нед Вотерхаус, директор з дизайну студії Sumo Digital.

"Ми хотіли, щоб кожен рівень в грі був унікальним і не переставав дивувати вас на кожному кроці. На одному рівні вам треба подолати гірський перевал на поїзді без гальм, на іншому – досліджувати покинутий храм або битися з підступним лиходієм. Ми урізноманітнили ігровий процес масою нових механік – одна з них буквально перевертає світ догори дном", – зазначив Нед Вотерхаус.

Крім геймплейних особливостей розробник поділився інформацією про можливості кастомізації свого персонажа у грі.

"Якщо ви вже грали в ігри про Секбоя, то знаєте про нашу полум'яну любов до красивих костюмів. У грі ви зможете відшукати понад 60 костюмів, а потім поєднувати різні їх елементи, щоб придумати унікальний стиль для свого Секбоя. Але ми не стали на цьому зупинятися і створили цілу систему емоцій, так що тепер ви зможете обіймати своїх друзів, стикатися з ними грудьми, танцювати і навіть разом грати на повітряній гітарі", – розповів Нед Вотерхаус.

Кастомізувати свого персонажа в Sackboy: A Big Adventure можна буде також за допомогою костюмів героїв з інших ексклюзивів PlayStation.

  • Костюм Дзіна з Ghost of Tsushima;
  • Скін Сема Бріджеса з Death Stranding;
  • Костюм Коннора з Detroit: Become Human;
  • Скін Дікона – головного героя Days Gone;
Бонуси за попереднє замовлення / фото blog.playstation.com

Ці костюми, а також цифровий артбук, комікс, саундтрек, 4 жести Секбоя та 20 унікальних аватарів будуть доступні тим, хто оформить попереднє замовлення. Реліз Sackboy: A Big Adventure відбудеться 12 листопада – в один день зі стартом продажів PlayStation 5.

Крім того, Sackboy: A Big Adventure вийде й на PlayStation 4.

Трейлер Sackboy: A Big Adventure

Нагадаємо, Секбой – це головний герой старої франшизи PlayStation –LittleBigPlanet.