PlayStation 5 з'явиться в Україні 19 листопада / фото twitter.com/ps5countdown

Незадовго до старту продажів PlayStation 5 компанія Sony подарувала нову консоль своєму найвідданішому фанату. Ним виявився Джої Чу – чоловік, який сім років тому відстояв два дні в черзі в Нью-Йорку, щоб першим купити PS4.

Про щедрий подарунок японської компанії Джої Чу повідомив на своїй сторінці в Twitter.

"Гаразд, це на 100% найбільш божевільна річ, що зі мною траплялася", – написав Джої.

Крім того, що Джої Чу  свого часу першим придбав PS4 (він отримав її з рук Ендрю Хауса, колишнього голови Sony Computer Entertainment), він був також першим, кому дісталася PS4 Pro – поліпшена версія консолі минулого покоління. Ці заслуги й відзначила Sony.

Sony подякувала Джої Чу за відданість бренду / фото twitter.com/Shinogu

"Джоуї Чу. Першому в черзі за PS4. Першому в черзі за PS4 Pro. Терпіння – це чеснота. Це для тебе", – написала Sony на коробці з PS5.

Це не перший подарунок компанії людям, які проявили відданість бренду. Раніше Sony відправила PS5 геймеру Хакаму Каріму, який зібрав найбільшу кількість трофеїв в іграх на консолях PlayStation. Він заробив 2 тисячі 700 платинових трофеїв і опинився на першій сходинці таблиці лідерів PlayStation Network.

Запуск PS5

  • 12 листопада PlayStation 5 надійде у продаж в США, Японії, Канаді, Мексиці, Австралії, Новій Зеландії та Південній Кореї.
  • 19 листопада відбудеться світовий запуск PS5. Тоді ж консоль з'явиться й в Україні.