Horizon Forbidden West / Sony

Вночі по Києву пройшла традиційна трансляція State of Play від Sony, в рамках якої розробники з Guerilla Games поділилися свіжими подробицями PS-ексклюзиву Horizon Forbidden West і показали 15 хвилин геймплея.

На відео показано, як героїня першої частини серії Елой відправляється на руїни Сан-Франциско, щоб врятувати ще одного знайомого по першій частині напарника Еренда з рабства бунтівного племені тенакт. У цьому їй допомагає нове спорядження:

  • Сканер візора відзначає місця, за якими можна дертися.
  • Гак-кішка дозволяє підійматися на височини.
  • Щит-крило використовується як планер з The Legend of Zelda: Breath of the Wild.
  • У Елой є посилений спис, який можна «заряджати» спеціальними пристроями, щоб активувати спецздібності і добивання.
  • В арсеналі з'явилися димові гранати,
  • Маска для дайвінгу дає можливість перебувати під водою необмежену кількість часу (ймовірно, буде можливість дослідження підводного світу і пов'язаного з ним квестами)
Horizon Forbidden West / Sony

Потім показали нового противника-бойового робота-слона. 

Читайте такожВитік з Sony-Uncharted 4 буде портований на ПКGuerrilla Games не вказали навіть приблизну дату релізу Horizon Forbidden West. Раніше повідомлялося, що це - 2021 рік, але, по всій видимості, гру в підсумку перенесуть на 2022-й.

Нагадаємо, спочатку друга частина Horizon позиціонувалася як проект для консолі нового покоління, проте пізніше було оголошено, що вона відвідає і PlayStation 4. Зрозуміло, без тих графічних вишукувань, які є в некстген-версії.

У Мережі вже почали порівнювати графічні і технічні відмінності першої частини від другої.