Фанатський концепт дизайну PS5 / techgamesitalia.it

Сьогодні компанія Sony провела презентацію Corporate Strategy Meeting, на якій обговорювався майбутній розвиток PlayStation 5.

Про це на своїй сторінці у Twitter повідомив аналітик фірми Niko Partners Деніель Ахмад.

Читайте такожҐеймпад від PlayStation 5 дозволить відчути краплі дощу на руках

Відео дня

Голова Sony, Кенітіро Йосіда, підтвердив, що незабаром компанія представить лінійку нових ігор для консолі PlayStation 5. «Ігри для PS5 створюються як нашими студіями, так і сторонніми розробниками, і вже незабаром ми представимо переконливу лінійку», – зазначив Йосіда.

Коли саме відбудеться показ нових ігор, в Sony не повідомили. За даними порталу VentureBeat, компанія планувала провести масштабну презентацію 4 червня, проте могла змінити дату через бажання сторонніх розробників влаштувати власні заходи. Крім того, на початку серпня пройде нова трансляція State of Play, на якій можуть продемонструвати ігри для PlayStation 5.

На Corporate Strategy Meeting також обговорювалися показники ігрових сервісів PlayStation. Кількість передплатників PS Plus зросла до 41,5 мільйона користувачів. Аудиторія стримингового сервісу PS Now за рік зросла на 1,2 мільйона і становить, за даними на кінець квітня 2020 року, 2,2 мільйона передплатників.

Аудиторія сервісу PS Now за рік збільшилася у два рази / передплатників twitter.com

У Sony також підкреслили, що інтерес до відеоігор значно виріс на фоні карантину через пандемію коронавіруса.

Нагадаємо, реліз консолі нового покоління від Sony намічений на кінець 2020 року.