Ліворуч старий Пітер Паркер, праворуч — новий / скріншот

Нещодавно студія Insomniac представила ремастер Marvel's Spider-Man для PlayStation 5. У грі покращили графіку, оновили моделі та текстури, а також додали трасування променів. Але найпомітнішим нововведенням стала заміна обличчя головного героя, Пітера Паркера.

Багато шанувальників негативно сприйняли останню зміну, а деякі навіть стали погрожувати розробникам. Про це креативний директор студії Insomniac, Брайан Інтіхар, повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Розробника підтримав Корі Барлог — творець God of War / скріншот

"Я повністю ціную вашу пристрасть, але надсилати мені листи з погрозами в дусі: "Ми знайдемо тебе! Виправи це негайно!" — не круто. Давайте будемо ставитися один до одного з повагою", — написав у Twitter креативний директор студії Insomniac, Брайан Інтіхар.

Розробника підтримали колеги по цеху — творець God of War, Корі Барлог, та креативний директор The Last of Us Part II, Ніл Дракманн. Втім, останній одразу ж отримав критику на свою адресу від гравців, незадоволених сюжетом другої частини The Last of Us.

Дракманн підтримав колегу, але тут же отримав критику і на свою адресу / скріншот

Нагадаємо, в Insomniac пояснили, що зовнішність Пітера Паркера їм довелося поміняти через пропорції обличчя актора Юрія Ловенталя, з якого здійснювалося захоплення рухів. Зміни допомогли поліпшити анімацію міміки.

Трейлер Marvel's Spider-Man Remastered

Ремастер отримають всі, хто придбає Ultimate-видання нової гри Marvel's Spider-Man Miles Morales.