Гра на релізі буде доступна передплатникам сервісу Xbox Game Pass / скріншот з трейлера

Українська студія GSC Game World представила трейлер другої частини легендарного шутера S.T.A.L.K.E.R. та поділилася першими подробицями про сіквелі.

Дебютний ролик S.T.A.L.K.E.R. 2 був показаний на трансляції Xbox Game Showcase.

Трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2

У GSC Game World розповіли, що в S.T.A.L.K.E.R. 2 буде масштабний нелінійний сюжет, дії якого розгорнуться в Чорнобильській зоні відчуження. У грі будуть як нові, так і вже знайомі фанатам локації. Рішення гравців будуть впливати як на долю персонажів, так і на локальні події й навіть на весь світ гри.

У другій частині S.T.A.L.K.E.R. будуть також нові монстри, артефакти і аномалії – одну з них показали в трейлері. Крім того, у грі буде оновлена система симуляції життя під назвою A-Life 2.0. Персонажі будуть взаємодіяти один з одним і з оточенням без участі гравця.

Друга частина легендарного українського шутера про Чорнобильську зону відчуження вийде на Xbox Series X та на ПК. Крім того, гра на релізі буде доступна передплатникам сервісу Xbox Game Pass.

Нагадаємо, S.T.A.L.K.E.R. 2 буде працювати на ігровому рушії Unreal Engine, а при виробництві буде задіяне захоплення рухів та облич, а також фотограмметрія. Розробники пообіцяли зробити в грі підтримку користувацьких модифікацій. А також запевнили, що в сіквелі не буде лут-боксів і режиму "королівська битва". Дата виходу гри поки невідома.