S.T.A.L.K.E.R. 2 вийде на Xbox Series X та ПК / stalker2.com

Українська студія GSC Game World, яка працює над сіквелом легендарного шутера S.T.A.L.K.E.R. представила офіційні стікери з гри для месенджера Telegram.

Про це розробники повідомили на офіційній сторінці гри у Facebook.

На стікерах зображені як відомі персонажі з першої частини, наприклад, торговець Сидорович, так і обіграні відомі меми й найбільш знамениті фрази з гри, зокрема «Маслину спіймав».

Набір стікерів S.T.A.L.K.E.R. / facebook.com/officialstalker

Завантажити офіційні стікери S. T. A. L. K. E. R. для Telegram можна тут.

Трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2

Нагадаємо, дебютний трейлер S.T.A.L.K.E. R. 2 був показаний 23 липня на трансляції Xbox Game Showcase. Одразу після презентації розробники поділилися першими подробицями сиквела. У S.T.A.L.K.E.R. 2 буде оновлена система симуляції життя під назвою A-Life 2.0. Персонажі будуть взаємодіяти один з одним і з оточенням без участі гравця.

У другій частині шутера буде масштабний нелінійний сюжет, де рішення користувачів будуть впливати на долю персонажів, локальні події і навіть на весь світ гри. У S.T.A.L.K.E.R. 2 будуть як знайомі фанатам локації, так і нові. Ще на гравців чекають нові мутанти, артефакти і аномалії – одну з них показали в трейлері.

При створенні гри розробники використовують захоплення рухів і облич, а також фотограмметрію. Сама гра працює на рушії Unreal Engine. Друга частина легендарного українського шутера про Чорнобильську зону відчуження вийде на Xbox Series X та на ПК. На релізі гра буде доступна передплатникам сервісу Xbox Game Pass.