Ігри червня стали доступні для передплатників PS Plus / фото twitter.com/PlayStationUK

Сьогодні, 1 червня, передплатники сервісу PS Plus на консолях PlayStation можуть безкоштовно завантажити нові ігри місяця. Ними стали космічний симулятор Star Wars: Squadrons, а також два свіжих тайтла: ремейк файтинга Virtua Fighter 5 і кооперативний екшен про спецагентів – Operation: Tango. Останній доступний лише для власників PS5.

Також сьогодні в українському PS Store в акцію "Час грати" потрапила річна підписка на PlayStation Plus. До 10 червня її можна придбати зі знижкою у 25% – за 974 грн.

Трейлер червневої добірки ігор для PS Plus

Детальніше про Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown

Ремейк культового файтинга Virtua Fighter 5 від компанії SEGA вийшов сьогодні ексклюзивно на PS4 та PS5. Його передплатники зможуть отримати до 2 серпня. А інші дві гри протримаються в роздачі до 5 липня.

Про Star Wars: Squadrons

Star Wars: Squadrons – це космічний симулятор з видом від першої особи. У ньому потрібно битися з суперниками на винищувачах та інших космічних кораблях з франшизи "Зоряні війни".

Про що Operation: Tango

Operation: Tango – це кооперативний шпигунський екшен, де гравець в команді з одним повинен позбутися глобальної кіберзагрози. Поки один досліджує територію і шукає точки входу у будівлі, інший зламує паролі, знешкоджує системи захисту і всіляко страхує свого напарника. Реліз Operation: Tango відбувся сьогодні.