Кадр з гри Stellaris / store.steampowered.com

У грі Stellaris стартував безкоштовний пробний період. У космічну стратегію від студії Paradox Interactive можна зіграти безкоштовно в Steam до 17 травня.

Трейлер безкоштовного пробного періоду Stellaris

Разом з безкоштовним пробним періодом гра отримала великий патч під назвою Wells (2.7.1), який вніс безліч візуальних і геймплейний змін. З повним списком можна ознайомитися на сайті розробників.

Оновлення, а також безкоштовні вихідні присвячені чотириріччю Stellaris. В рамках акції в магазині цифрової дистрибуції Steam гру можна отримати зі знижкою у 75% – за 119 грн. Пропозиція чинна до 18 травня.

Отримати цю гру безкоштовно можна тут.

Крім того, для консольної версії Stellaris вже вийшло доповнення Synthetic Dawn. В українському PS Store його можна придбати за 399 грн. Також на PS4 в межах розпродажу «Приховані скарби» на Stellaris діє знижка 50% – її можна отримати за 699 грн. Акція триватиме до 21 травня.

Трейлер доповнення Synthetic Dawn для Stellaris (Console Edition)

Що таке Stellaris

Stellaris – це науково-фантастична глобальна стратегія в реальному часі. Гравець керує однією з декількох міжзоряних імперій. Головне завдання – отримати більше балів перемоги або ж знищити всі інші імперії. Спочатку гравець повинен досліджувати космос і колонізувати планети, а потім керувати власною імперією і боротися з зовнішніми загрозами.