Стінг та Гері Уитта в Animal Crossing / скріншот

Британський співак Стінг відвідав внутрішньоігрове ток-шоу в Animal Crossing: New Horizons. Екс-вокаліст групи The Police представив на шоу нову версію своєї пісні Don't Stand So Close To Me.

Стінг у грі Animal Crossing: New Horizons

Стінг став першим гостем другого сезону шоу Animal Talking. Крім нього у випуску взяли участь сценарист серіалу «Касл-Рок» Марк Бернардін, скрипалька That Violin Chick та режисер Кевін Сміт («Клерки», «Джей і Мовчазний Боб»).

Повна версія шоу Animal Talking

Нагадаємо, ток-шоу Animal Talking з'явилося в грі Animal Crossing: New Horizons у квітні цього року. Його створив колишній головний редактор ігрового видання PC Gamer та сценарист фільму «Бунтар Один. Зоряні війни. Історії» Гері Уітта. Він обіцяв запрошувати на шоу знаменитих гостей, відкривати нові музичні імена і записувати виступи stand up коміків.

Пілотний випуск вийшов на його Twitch-каналі, а гостем стала актриса Наомі Кайл («Божевільні сімейки»). Пізніше на його шоу побували актори Денні Трехо («Мачете»), Елайджа Вуд («Володар перснів»), режисер Колін Треворроу («Світ Юрського періоду») та інші знаменитості.