The Last Of Us Part II буде працювати на PS5 в 60 FPS / фото Naughty Dog

Сьогодні для постапокаліптичного блокбастера The Last of Us Part II вийшов безкоштовний патч під назвою Enhanced Performance. Завдяки йому гра на PlayStation 5 працює при 60 кадрах в секунду, а завантаження скоротилися у два рази.

Трейлер The Last of Us Part II – Enhanced Performance Patch

Після встановлення оновлення власники PS5 зможуть вибирати між двома графічними режимами: 30 FPS чи 60 FPS.

Читайте такожЗламані диски та листи з погрозами. Як одна гра розділила світ навпіл

Детальніше про The Last of Us Part II

  • Друга частина постапокаліптичного екшену від студії Naughty Dog вийшла 19 червня 2020 року на PS4. У перші три дні після релізу гра розійшлася тиражем у 4 мільйони копій на фізичних носіях. Дані про цифрові продажі студія ще не розкрила.
  • The Last of Us Part II встановила рекорд на агрегаторі рецензій Metacritic, де у найкоротші терміни свої відгуки залишили 147 тисяч осіб. А скандал навколо гри, коли їй навмисно занижували оцінки, породив прецедент, завдяки якому Metacritic змінив правила публікації всіх користувацьких оглядів. Тепер опублікувати рецензію можна лише через два дні після виходу будь-якої гри.

The Last of Us Part II стала лідером за кількістю нагород "Гра року", обігнавши навіть "Відьмака 3". У екшену від Naughty Dog 300 таких нагород, а у гри від CDPR – 260. Огляд гри від УНІАН можна прочитати за посиланням.