The Last of Us Part II отримала на Metacritic майже 32 тисячі негативних відгуків / скріншот

Творець і сценарист серіалу «Чорнобиль» від HBO, Крейг Мейзін, похвалив гру The Last of Us Part II.

На своїй сторінці у Twitter Мейзін повідомив, що йому настільки сподобалася гра, що він взявся вже за повторне проходження.

Читайте такожІ проллється кров. Фінальний огляд The Last of Us Part II (спойлери)

Відео дня

«Я вже говорив це і скажу ще раз. Це одна з найкращих ігор, в які я коли-небудь грав. Зараз я вже на другому проходженні, і отримую від цього ще більше задоволення. Це видатне досягнення в оповіданні, опрацюванні тем і персонажів», – написав Мейзин.

У коментарях користувачі помітили, що Мейзин є сценаристом майбутнього серіалу від HBO за мотивами The Last of Us і тому за контрактом не може казати про гру нічого поганого. Однак сценарист відповів, що у нього немає таких обмежень, і він може говорити все, що хоче.

Нагадаємо, Крейг Мейзин спільно з режисером Йоханом Ренком («Чорнобиль») і керівником Naughty Dog Нілом Дракманном на замовлення каналу HBO працює над створенням серіалу за мотивами The Last of Us. Сюжет шоу охопить події оригінальної The Last of Us, а також розкриє більше подій зі світу гри. Головними героями стануть персонажі Джоел та Еллі.

Друга частина The Last of Us з підзаголовком Patr II вийшла 19 червня на PlayStation 4. Гра отримала суперечливі відгуки. Критики розхвалили нову частину екшену, а гравці погано прийняли деякі сценарні рішення Patr II. На агрегаторі Metactitic гра отримала 95 балів від ЗМІ та 3,9 бала від користувачів на основі рекордних для сайту 50 тисяч відгуків.