The Last of Us Part II вийшла 19 червня на PS4 / eurogamer.it

The Last of Us Part II в США стала найуспішнішою грою червня за кількістю проданих копій.

Про це йдеться у свіжому звіті організації NPD Group.

Згідно зі звітом, екшн від студії Naughty Dog показав кращий старт у цьому році, а також став третьою грою 2020 року за кількістю проданих копій. За кількістю продажів The Last of Us Part II поступилася лише іграм Call of Duty: Modern Warfare та Animal Crossing: New Horizons.

Відео дня

Серед усіх ексклюзивів Sony сіквел The Last of Us став найуспішнішим. За три дні з моменту релізу The Last of Us Part II розійшлася накладом понад 4 млн копій. Про що раніше в офіційному блозі повідомляла компанія Sony.

Звіт NPD Group про The Last of Us Part II / twitter.com

Крім того, в NPD Group розповіли про загальні показники ігрової індустрії. Згідно зі звітом компанії, щорічний обсяг продажів в червні збільшився до $1,2 млрд. Це на 26% більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Продажі ігор зросли до $570 млн. Також зросли й продажі геймерських аксесуарів – до $417 млн. А ось продажі консолей знизилися до $191 млн.

Нагадаємо, екшн The Last of Us Part II вийшов 19 червня на PlayStation 4. Сіквел отримав змішані відгуки. На агрегаторі Metacritic у гри 94 бали від критиків та 5,5 балів від користувачів на основі рекордних 126 тисяч відгуків. Рецензію на The Last of Us Part II від УНІАН можна прочитати тут.