Ремейк Demon's Souls / фото blog.playstation.com

Вчора, 16 вересня, під час трансляції PlayStation 5 Showcase стало відомо, що Final Fantasy XVI та ремейк Demon's Souls вийдуть на PlayStation 5 та на ПК. Виявилося, що це була помилка, і незабаром розробники заявили, що обидві гри вийдуть тільки на PS5.

Читайте такожОфіційно: PlayStation 5 коштуватиме $ 499

У розмові з журналістами порталу Kotaku компанія Sony розповіла, що в разі трейлером ремейка Demon's Souls була "людська помилка" – напис про вихід гри на ПК додали випадково. Незабаром Sony перевипустила ролик, де повідомлення про реліз на ПК було видалено. Компанія підтвердила, що ремейк Demon's Souls буде доступний виключно на PS5.

Геймплей ремейка Demon's Souls

З анонсом нової частини Final Fantasy вийшла схожа ситуація. Після демонстрації видавець Square Enix видалив з трейлера напис про вихід гри на ПК. Компанія розповіла сайту IGN, що просто не знає, чи буде випущена гра десь ще, крім PlayStation 5.

"У нас немає додаткової інформації про те, чи буде випущена Final Fantasy XVI на інших платформах, крім PS5", – зазначили в Square Enix.

Трейлер Final Fantasy XVI

Нагадаємо, на трансляції PlayStation 5 Showcase компанія Sony представила ігри, які вийдуть на PlayStation 5, а також поділилася інформацією про ціну пристрою і додаткові бонуси для користувачів.

  • PlayStation 5 Digital Edition коштуватиме $399;
  • PlayStation 5 буде коштувати $499;
  • Передплатники PS Plus отримають на PlayStation 5 відразу 18 кращих ігор поточного покоління;
  • Нова ігрова консоль від Sony надійде у продаж в Україні 19 листопада;