Grand Theft Auto V вийде у 2021 році на консолях нового покоління / скриншот

Тираж гри Grand Theft Auto V склав 135 мільйонів копій.

Про це йдеться у свіжому фінансовому звіті видавця Take-Two Interactive.

Також в компанії розкрили дані по продажах інших великих ігор. Наприклад, екшн Red Dead Redemption 2 розійшовся тиражем в 32 мільйони копій, спортивний симулятор NBA 2K20 купило 14 мільйонів осіб, а шутер Borderlands 3 продався тиражем у 10,5 мільйона копій.

Відео дня

В Take-Two також зазначили, що після безкоштовної роздачі в Epic Games Store в Grand Theft Auto V прийшло багато нових гравців, що допомогло повернути в мультиплеєр гри, GTA Online, багато старих користувачів.

У період з квітня по червень 2020 року, практично весь виторг компанії (87%) припав на цифрові продажі. При цьому у видавництві зазначили, що надалі планують підняти ціни на деякі свої ігри до $70.

«Ми говоримо не за всю індустрію, а лише за себе. Ціна повинна відповідати якості, і ми хочемо пропонувати гравцям найкращий досвід в нашому бізнесі. Нам здається, що це дуже невелика зміна ціни з урахуванням того, що колишня зберігалася довгий час», - зазначив генеральний директор Take-Two Interactive Штраусс Зельник.

У видавництві також підтвердили, що Grand Theft Auto V вийде на консолях нового покоління у 2021 році. Перші три місяці після релізу мультиплеєр гри, GTA Online, буде доступний безкоштовно для власників PlayStation 5.