Том Холланд виконав головну роль в екранізації гри Uncharted / фото twitter.com

Креативний директор Uncharted 4: A Thief's End, Ніл Дракманн, побував на знімальному майданчику екранізації гри та поспілкувався з виконавцем головної ролі – Томом Холландом ("Людина-павук: Повернення додому").

Читайте такожУ мережі з'явилися перші фото Марка Уолберга і Тома Холланда зі зйомок експозиції Uncharted

Про це Ніл Дракманн повідомив у Twitter.

Відео дня

У листуванні з розробником Том Холланд зізнався в тому, що він великий шанувальник робіт Дракманна. А творець Uncharted 4 і дилогії The Last of Us своєю чергою відзначив якість декорацій на знімальному майданчику.

"Мені теж сподобалася розмова про ігри з тобою і твоїм братом. До речі, декорації просто божевільні! Удачі в подальших зйомках", – написав Дракманн.

Листування Дракманна і Холланда в Twitter / скріншот

Нагадаємо: Ніл Дракманн зі своїм колегою Брюсом Стрейлі очолили розробку Uncharted 4, після того, як команду покинув креативний директор Нейт Веллс. Дракманн і Стрейлі були змушені за два роки повністю переробити гру. В результаті заключна частина Uncharted отримала 17 нагород, включаючи BAFTA, "Енні", The Game Awards та Golden Joystick Awards.

Ніл Дракманн – креативний директор Uncharted 4 і дилогії The Last of Us / фото reddit.com

Про що фільм Uncharted

Фільм створюється за мотивами однойменної серії ігор. Майбутня екранізація розповість про юність мисливця за скарбами на ім'я Нейтан Дрейк. Крім Тома Холланда в стрічці також зніметься Антоніо Бандерас і Марк Уолберг – останній зіграє наставника Нейта, Віктора Саллівана.

Зйомки та прем'єра

  • У екранізації ще на етапі препродакшена кілька разів змінювалися постановники. У підсумку режисерське крісло зайняв Рубен Флейшер, який зняв такі стрічки, як "Ласкаво просимо в Zомбіленд" і "Веном".
  • Зйомки повинні були початися ще навесні цього року, проте через пандемію коронавірусу Sony Pictures Entertainment зупинила виробництво картини.
  • Знімальний процес відновили влітку, а прем'єру фільму перенесли на 8 жовтня 2021 року.