Transformers: Heavy Metal буде заснована на знаменитій кінофраншизі / фото twitter.com/TFHeavyMetal

Студія Niantic, яка створила відому мобільну гру Pokemon GO, анонсувала свій новий проект – Transformers: Heavy Metal. Це буде гра про трансформерів, створена за мотивами відомої кінофраншизи.

Як і Pokemon GO, нова гра про битви трансформерів буде використовувати технологію доповненої реальності, повідомили розробники у Твіттері.

Очікується, що в грі будуть персонажі з кіноблокбастерів, а реліз відбудеться вже наприкінці 2021 року. Однак до виходу розробники запустять тестування Transformers: Heavy Metal у деяких регіонах.

Відео дня

Про Pokemon GO

  • Pokemon GO – це мобільна гра, яка використовує технологію доповненої реальності. Гравцеві потрібно знайти і зловити якомога більше покемонів. У реальному світі гравець їх бачить за допомогою свого смартфона завдяки технології доповненої реальності, яка вбудовує зображення покемона в картинку з камери користувача. Таким чином гравцеві потрібно шукати покемонів на вулицях, в парках, біля фонтанів і в інших місцях свого населеного пункту.
  • Pokemon GO вийшла у 2016 році та моментально отримала величезну популярність. Лише за два місяці після релізу скачати Pokemon GO змогли понад 100 мільйонів разів. А з моменту релізу гра принесла своїм творцям $3,6 мільярда.