Розробники поділилися новою дорожньою картою для Cyberpunk 2077 / фото CD Projekt RED

У першому кварталі поточного фінансового року прибуток студії CD Projekt RED, яка випустила нещодавно Cyberpunk 2077, впала на 64,7% – до $8,87 мільйона.

У звіті фінансовий директор студії Петро Нелюбович заявив, що CD Projekt RED готова до злиттів і поглинань. Втім, фіндиректор не уточнив, мова йде про те, що розробники Cyberpunk 2077 будуть купувати нові студії, як це було недавно з канадською Digital Scapes або про те, що керівництво розглядає варіант продажу CD Projekt іншим компаніям.

Читайте такожПан або пропав. Чи вдасться розробникам Cyberpunk 2077 повернути довіру гравців

Відео дня

Втім, попри невтішні фінансові показники, наступного року CD Projekt планує запустити виробництво одразу двох великих AAA-проектів. Зараз препродакшеном цих ігор займається третина команди розробників Cyberpunk 2077.

Водночас сам Cyberpunk 2077 показує не найкращі результати. Розробники представили чергову оновлену дорожню мапу по виправленню і поліпшенню багатостраждального рольового екшену. А ось про те, коли саме CP2077 повернеться у продаж в PlayStation Store, розробники не знають.

Нова Дорожня карта для Cyberpunk 2077 / скріншот

Варто відзначити, що днями інша гра CDPR, "Відьмак 3" потрапила до сервісу PlayStation Now.

У червні "Відьмак 3" став доступний користувачам PS Now / фото blog.playstation.com

Отже, можливо стосунки розробників з Sony налагоджуються, і в найближчому майбутньому власники PS4 і PS5 знову отримають можливість придбати Cyberpunk 2077.