Twelve Minutes вийде наприкінці 2020 року / скріншот з трейлера

Актори Джеймс Макевой, ("Люди Ікс: Апокаліпсис"), Дейзі Рідлі ("Зоряні війни: Пробудження сили") та Віллем Дефо ("Людина-павук") розповіли, як проходив процес озвучення головних героїв інтерактивного трилера Twelve Minutes.

Трейлер гри з голосами голлівудських зірок був показаний 27 серпня на онлайн-виставці Gamescom 2020.

Трейлер Twelve Minutes

  • У грі Twelve Minutes Джеймс МакЕвой та Дейзі Рідлі грають чоловіка і дружину. В один з вечорів у квартиру до подружжя вривається детектив (його озвучив Віллем Дефо) і нападає на них.
  • Головний герой, якого озвучив МакЕвой виявляється замкнутим у петлі часу, де змушений раз по раз проживати 12 хвилин того злощасного вечора.
  • Завдання гравця розірвати петлю часу. Для цього йому потрібно буде досліджувати квартиру, шукати потрібні предмети і комбінувати їх.

В інтерв'ю виданню Entertainment Weekly, МакЕвой зазначив, що Twelve Minutes знаходиться на межі між грою, фільмом і книгою. При цьому інтерактивний трилер дає гравцеві велику свободу дій.

"У вас набагато більше вибору, ніж у більшості ігор з лінійним сюжетом", – зазначає актор.

У грі багато варіантів розвитку подій, але є і однакові цикли, які за словами МакЕвоя, герою належить проживати по-іншому. Для цього потрібно було записувати багато різних реакцій на одні й ті ж події.

"Герой потрапляє в той же сценарій, що і раніше, але я повинен реагувати по-іншому, тому що персонаж виконав це вже раз 20", – говорить Макевой.

Актори змушені були озвучувати героїв гри нестандартним способом через пандемію COVID-19. Дейзі Рідлі та Джеймс МакЕвой записували свої голоси в одній студії в Лондоні, проте їх розділяла стіна. А ось Віллем Дефо й зовсім проводив сесії запису в Римі.

Творчий директор гри, Луїс Антоніо, керував записом акторів з Сан-Франциско за допомогою програми Zoom.

Останні сесії запису акторів пройшли в серпні цього року.

Як проходив запис голосів акторів для Twelve Minutes

Про що Twelve Minutes

  • Twelve Minutes – це інтерактивний трилер в стилі point-and-click. Гра розповідає про людину, яка застрягла в петлі часу. Головний герой знову і знову проживає 12 хвилин одного вечора.
  • Гравцеві належить докопатися до істини і знайти спосіб розірвати петлю часу.
  • Інтерактивний трилер Twelve Minutes вийде наприкінці 2020 року одразу на декількох платформах – ПК, Xbox One та Xbox Series X. Точну дату релізу розробники на цю мить не оголосили.