Star Wars Battlefront II можна буде завантажити вже 2 червня / store.playstation.com

У червні передплатники сервісу PlayStation Plus отримають два шутера - Call of Duty: WWII та Star Wars Battlefront II.

Червневі ігри для PS Plus

Що таке Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII – це шутер від першої особи, створений спільно студіями Sledgehammer Games та Raven Software. Дії гри розгортаються за часів Другої світової війни. Гравцям належить здійснити висадку в Нормандії і взяти участь в бойових діях у містах Франції, Бельгії та Німеччини. Крім одиночної кампанії в Call of Duty: WWII є класичні багатокористувацькі битви та кооперативний режим для спільного проходження. Гра вийшла у 2017 році на PS4, Xbox One та ПК. На агрегаторі рецензій Metacritic версія Call of Duty: WWII для консолі PlayStation 4 отримала 79 балів від критиків та 4,4 бала від користувачів.

Трейлер Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII вже доступна передплатникам PS Plus.

Що таке Star Wars Battlefront II

Star Wars Battlefront II – це шутер, дії якого розгортаються у всесвіті «Зоряних війн». У Battlefront II з'явилася повноцінна сюжетна кампанія. Історія починається за 30 років до подій фільму «Зоряні війни: Пробудження сили». Сюжет розповідає про Іден Версіо – командира елітного імперського загону, яка збирається покласти край Альянсу Повстанців. Також в грі є мультиплеер з різними режимами.

Трейлер Star Wars Battlefront II

Завантажити Star Wars Battlefront II на PlayStation 4 передплатники зможуть вже 2 червня. До цього, гравці можуть отримати Farming Simulator 19 та Cities: Skylines.