Реліз Fall Guys: Ultimate Knockout стався 4 серпня / twitter.com

В багатокористувацьку гру Fall Guys: Ultimate Knockout в першу добу після релізу зіграло 1,5 мільйона осіб.

Про це повідомили розробники зі студії Mediatonic на офіційній сторінці гри у Twitter.

Розробники поділилися в Twitter новинами про кількість гравців / скріншот

«У нас було понад 1,5 мільйона нових гравців за перші 24 години! Ми працюємо над нашим першим патчем, прислухаємося до всіх ваших відгуків та ідей. І ми дуже вдячні всім, хто досі нас підтримував!», – написали творці гри.

Fall Guys: Ultimate Knockout вийшла 4 серпня 2020 року. В день релізу вона потрапила у роздачу сервісу PS Plus на PlayStation 4, де буде доступна для скачування передплатникам цілий місяць.

У магазині цифрової дистрибуції Steam гра виявилася на першому місці по продажах, обійшовши симулятор виживання Grounded від студії Obsidian та попередні замовлення на Horizon Zero Dawn - великий ексклюзив PlayStation, який виходить на ПК вже 7 серпня.

Fall Guys: Ultimate Knockout видерлась у лідери продажів в Steam / скриншот

Крім того, в Steam гра отримала понад 15 тисяч відгуків. Велика частина з них, 83%, позитивні. При цьому на старті розробники не були готові до такої кількості користувачів, і сервера гри не справлялися з навантаженням. Однак з цією проблемою студії Mediatonic вдалося впоратися.

Трейлер Fall Guys: Ultimate Knockout

Про що Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout – це багатокористувацька гра, в якій на користувачів чекає біг з перешкодами. гравцям потрібно обігнати 59 учасників і стати переможцем. Однак на їх шляху розставлено багато перешкод і пасток. Передплатники сервісу PS Plus можуть завантажити Fall Guys: Ultimate Knockout безкоштовно. А в магазині цифрової дистрибуції Steam вона обійдеться користувачам у 279 грн.