Dying Light 2 повинен вийти взимку / Techland

Незважаючи на те, що офіційного анонсу досі не було, здається, гравці отримали інформацію про дату виходу довгоочікуваної Dying Light 2.

Це сталося завдяки італійському сайту Everyeye.it, на якому був виявлений рекламний банер Dying Light 2 із зазначенням релізу. Якщо вірити йому, гра від Techland повинна вийти 7 грудня 2021 року.

Днями в мережу витекла передбачувана дата нової презентації ігрового процесу Dying Light 2. Пізніше ця інформація була офіційно підтверджена Techland. Вона оголосила про те, що 27 травня цього року о 22:00 проведе презентацію свого проекту.

Відео дня

Швидше за все, сьогодні інформацію підтвердять вже офіційно в рамках презентації зомбі-екшену.

false

Читайте такожТворці Dying Light 2 спростували чуйні про проблеми з розробкою гриСвого часу реліз Dying Light 2 був запланований на другий квартал 2020 року, проте через проблеми з розробкою кілька разів переносився. Проект потрапив в "виробничий пекло", не сприяв розробці і відхід одного з ключових співробітників, Кріса Авеллона, якого звинуватили в сексуальних домаганнях, після чого Techland оголосили про припинення співпраці зі сценаристом і геймдизайнером.