Офіційні кадри Elden Ring / фото FromSoftware

Сьогодні в Мережу потрапили кадри з трейлера Elden Ring – нової гри від студії FromSoftware, яка створила раніше такі знамениті тайтли, як Dark Souls та Bloodborne.

Як повідомляє видання Video Games Chronicle, відео почало поширюватися в закритих чатах. У ролику можна побачити бої на конях, дракона, битви з босами і демонстрацію бойової системи в стилі серії Dark Souls.

Незабаром, деякі "злиті" кадри було опубліковано у Твіттері.

Якість зображень залишає бажати кращого, однак тут можна побачити ті самі битви на конях, а також бійку з драконом.

Витік підтвердив і співробітник Bloomberg Джейсон Шрайер. Однак через погану якість роликів журналіст порадив дочекатися офіційної презентації трейлера.

"Злиті кадри Elden Ring, що я бачив, дуже розмиті і зняті під кутом. До того ж, це лише частина трейлера, тожпочекати офіційного ролика – не найгірша ідея", – написав Шрайер.

Перший тизер Elden Ring з E3 2019

Детальніше про Elden Ring

  • Elden Ring – це майбутній рольовий екшен від третьої особи. Над його створенням працює культовий японський розробник Хідетака Міядзакі з FromSoftware. А історію гри написав автор знаменитого фентезійного циклу" Пісня льоду і вогню" Джордж Мартін.
  • В Elden Ring буде великий відкритий світ, який можна досліджувати верхи на коні. На своєму шляху гравець зустріне безліч зруйнованих поселень і багаторівневі маєтки зі складним плануванням.
  • Як і в серії Dark Souls, в Elden Ring буде зроблено акцент на RPG-елементи та важкі бої з босами.
  • Вперше гра була анонсована на виставці E3 в 2019 році. Однак з того часу ніяких новин про неї не було.
  • Elden Ring на церемонії The Game Awards 2020 була визнана найочікуванішою грою.