Кая Скоделаріо виконає головну роль у новій екранізації гри Resident Evil / фото twitter.com/kscodders

Став відомий акторський склад нового фільму за мотивами хоррору Resident Evil. Головну роль у перезапуску франшизи "Оселя зла" виконає зірка фільму "Пірати Карибського моря: Помста Салазара", Кая Скоделаріо.

Як передає портал Deadline, Скоделаріо дісталася роль героїні Клер Редфілд.

У фільмі також зіграють:

  • Ханна Джон-Кеймен (Людина-мураха та Оса) в ролі Джилл Валентайн;
  • Роббі Амелл ("Завантаження") в ролі Кріса Редфілда;
  • Еван Джогіа ("Zомбіленд: контрольний постріл") в ролі Леона Кеннеді;
  • Том Хоппер ("Академія Амбрелла") в ролі Альберта Вескера;
  • Ніл Макдонаф ("Відчайдушні домогосподарки") в ролі Вільяма Біркіна;

Режисером і сценаристом нової екранізації виступить Йоханнес Робертс, який зняв такі хоррори, як "Синя безодня" і "По той бік дверей".

Відео дня

Про що фільм Resident Evil

На відміну від серії "Оселя зла" з Міллою Йовович, нова екранізація буде більш тісно пов'язана з іграми. Дії стрічки розгорнуться в 1998 році. Фільм, як і перші дві частини Resident Evil, розповість про початок зомбі-епідемії у вигаданому місті Раккун-Сіті.

"У цьому фільмі я дійсно хотів повернутися до оригінальних перших двох ігор і відтворити те моторошне відчуття, яке відчував, коли вперше грав в них. Водночас мені хочеться розповісти звичайну людську історію про маленьке американське містечко", – говорить режисер Йоханнес Робертс.

Нагадаємо:

  • Раніше екранізацією гри Resident Evil займався режисер Пол У. С. Андерсон. Він зняв 6 фільмів з Міллою Йовович у головних ролях. Ці фільми в сумі зібрали понад $1,2 мільярда в прокаті.
  • Нещодавно Netflix анонсував серіал за мотивами Resident Evil. У шоу буде 8 епізодів, а сюжет розгорнеться у двох часових лініях.