Overwatch 2 вийде наприкінці цього року / playoverwatch.com

У багатокористувацькому онлайн-шутері Overwatch 2 мапи в режимі PvE будуть складнішими і більшими, ніж в першій частині.

Про це на офіційному сайті гри повідомили розробники зі студії Blizzard.

Читайте такожФанати гри Ghost of Tsushima замінили головного героя на Тома Круза (відео)

За словами розробників, у другій частині Overwatch будуть більш тривалі місії з участю більшої кількості ворогів, серед яких будуть й нові типи суперників. Противники будуть краще координувати свої дії і користувачам буде складніше з ними битися.

Нагадаємо, друга частина Overwatch була анонсована на BlizzCon у 2019 році. Розробники оголосили, що в першій і другій частині буде єдиний клієнт. Оригінальна гра отримає нову версію рушія, а також нові режими багатокористувацької гри, нові мапи та героїв. Однак у сіквелі буде також сюжетна кампанія, яка буде недоступна власникам першої частини. Студія Blizzard не назвала точної дати релізу Overwatch 2. Відомо, що сіквел вийде наприкінці 2020 року.

Трейлер Overwatch 2

Що таке Overwatch

Overwatch – це багатокористувацький онлайн-шутер від першої особи, де команди 6 на 6 осіб ведуть бої на складно влаштованих мапах. У грі існує три класи героїв – Tank, Damage та Support, кожен з яких має унікальні здібності. Всього на цей час в Overwatch 32 персонажі.