Ремейк Destroy All Humans вийде на ПК та консолях 28 липня / thqnordic.com

У ремейк пригодницького екшену Destroy All Humans додадуть загублену місію з середини сюжетної кампанії. Гра вийде на PlayStation 4, Xbox One та ПК наступного тижня – 28 липня.

Про це повідомив видавець гри, компанія THQ Nordic.

Створенням ремейка займалась студія Black Forest Games. Вона оновила графіку Destroy All Humans і перенесла гру на рушій Unreal Engine 4. Крім нових візуальних ефектів розробники додали в гру сучасне керування, а також ряд нового контенту, в тому числі й особливі випробування після завершення сюжетної кампанії.

У процесі роботи над ремейком розробники знайшли в архівах Pandemic Studios, авторів оригінальної гри, незвідану раніше місію з середини сюжетної кампанії. Вона була відновлена й додана в ремейк.

Трейлер Destroy All Humans

Про що Destroy All Humans

Destroy All Humans – це веселий пригодницький екшен, що розповідає про вторгнення іншопланетян. Дії гри розгортаються в 50-х роках XX століття на території Сполучених Штатів. Головний герой, злісний іншопланетянин Крипто-137, прибув на землю, щоб зібрати ДНК людей, спопелити уряд США та знищити людство. В арсеналі гравця різноманітна іншопланетна зброю, екстрасенсорні здібності та літаюча тарілка. Оригінальна гра вийшла у 2005 році на PS2 та Xbox.

Демоверсія ремейка Destroy All Humans вже доступна в Steam.