Сезон SummerSlam триватиме в World of Tanks на консолях до 21 вересня / wargaming.net

Компанія Wargaming спільно з найбільшим промоутером реслінгу, компанією World Wrestling Entertainment, випустила для командного онлайн-гри World of Tanks на консолях оновлення 5.0. Новий патч запустив сезон під назвою SummerSlam. Він триватиме до 21 вересня.

Читайте також«На старті проекту було всього 10 програмістів і художників 5»: розробники розповіли про створення World of Tanks Blitz

У новому сезоні гравці отримають п'ять унікальних танків у стилістиці WWE. Стиль машин відповідає образам зірок реслінгу, таких як Трунар і Беккі Лінч, а також учасників Залу Слави WWE, серед яких Андре Гігант, Сержант Слотер і «Крижана Брила» Стів Остін.

Відео дня

Крім того, на гравців чекає новий ангар і зірки реслінгу у ролі командирів екіпажу. Також з оновленням 5.0 користувачам стала доступна кросплатформова гра між PlayStation 4 та Xbox One.

Техніка в стилістиці зірок реслінгу / wargaming.net

«У версії 5.0 ми постаралися втілити якомога більше запитів і побажань нашого ігрового співтовариства, таких як кросплатформові бої і суттєве скорочення часу очікування команд», – зазначив Ті-Джей Вагнер, виконавчий продюсер студії Wargaming Chicago-Baltimore.

Також розробники повідомили, що з оновленням у World of Tanks повернувся режим «Поле бою», популярний серед шанувальників жанру RTS.