NAVI стали переможцями BLAST Premier: Global Final 2020 / фото twitter.com/natusvincere

У минулі вихідні пройшов турнір з CS:GO під назвою BLAST Premier: Global Final 2020. У фіналі українські кіберспортсмени з Natus Vincere зійшлися з чотириразовими переможцями різних чемпіонатів з Counter-Strike – данською командою Astralis. В результаті NAVI перемогла з рахунком 2:0.

  • За перемогу в BLAST Premier: Global Final 2020 українські кіберспортсмени отримали $600 тисяч.
  • За друге місце Astralis отримала $200 тисяч.
  • Бронзові призери – команда Team Vitality заробила $80 тисяч.
Олександр s1mple Костилєв / фото twitter.com/natusvincere

Снайпер Navi – український кіберспортсмен Олександр s1mple Костилєв став найкращим гравцем турніру. На своїй сторінці в Твіттері він подякував шанувальникам за підтримку.

"Яке ж повернення з нижньої сітки. Дякую кожному, хто вболівав за нас. Це дуже багато значить для мене і моєї команди", – підкреслив він.

Ще одним досягненням NAVI стали показники переглядів турніру. Матч між Natus Vincere та Team Vitality зібрав у піку 650 тисяч глядачів, ставши найбільш перегляданим за всю історію онлайн CS:GO.

Нагадаємо, що BLAST Premier: Global Final 2020 проходив з 19 по 24 січня в онлайн-форматі. Загальний призовий фонд турніру склав мільйон доларів. Наступним турніром для NAVI буде груповий етап чемпіонату BLAST Premier Spring 2021. Він пройде з 4 по 14 лютого.