Кадр з гри This Land is My Land / фото Game-Labs

Шведський холдинг Stillfront купив українську студію Game Labs за $32,5 мільйона. З цієї суми $9,75 мільйона було виплачено акціями холдингу. А при хороших фінансових показників компанія у найближчі 3 роки може отримати додатковий грошовий бонус.

Читайте такожАвторів української гри про індіанців розкритикували за культурну апропріацію

Game Labs працювала над такими іграми, як Ultimate General, Naval Action, Ultimate Admiral: Age of Sail та This Land is My Land. Остання нещодавно потрапила в скандал. Авторів розкритикували за культурну апропріацію і звинуватили у тому, що при створенні стелс-екшену про індіанців вони не найняли в студію корінних американців, які б їх консультували.

Відео дня

Компанія Stillfront очікує, що у поточному фінансовому році виторг студії Game Labs складе від $8,3 мільйона до $9,5 мільйона.

Нагадаємо, минулого року іншу українську студію, 4A Games, купив шведський холдинг - Embracer Group, в активі якого такі видавці, як THQ Nordic, Deep Silver, Coffee Stain, а також студія Saber Interactive. Сума угоди – майже $36 мільйонів. З них $25 мільйонів виплатили готівкою, а решту суми віддали акціями.