Assassin's Creed Valhalla / ubisoft.com

Сьогодні, 7 травня, компанія Microsoft провела трансляцію Inside Xbox, на якій продемонструвала гри від сторонніх студій для консолі нового покоління Xbox Series X. УНІАН вибрав найцікавіші проекти.

Компанія почала трансляцію з показу Bright Memory Infinite – шутера, створеного одним розробником.

Трейлер Bright Memory Infinite

Також Microsoft продемонструвала трейлер п'ятої частини автосимулятора Dirt.

Трейлер Dirt 5

На Inside Xbox показали приголомшливий трейлер хоррор-екшена – Scorn.

Трейлер Scorn

Ще одним хоррором для наступного покоління консолей став Medium. Саундтрек до нього створив легендарний композитор Акіра Ямаока.

Трейлер Medium

Під час трансляції був показаний новий трейлер довгоочікуваного сіквелу екшн/РПГ про вампірів — Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2.

Трейлер Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2

Наступним анонсом на Inside Xbox стала гра Yakuza: Like A Dragon.

Трейлер Yakuza: Like A Dragon

Ще на трансляції Microsoft був анонсований шутер з динозаврами — Second Extinction.

Трейлер Second Extinction

Одним з найбільш очікуваних анонсів став геймплейний ролик з кадрами нового екшену від студії Ubisoft Assassin's Creed Valhalla.

Геймплей Assassin's Creed Valhalla

Про що Assassin's Creed Valhalla

Assassin's Creed Valhalla – це нова частина серії екшенів про стародавній орден асасинів. Дії гри починаються у 873 році за часів завоювань вікінгів. Гравцеві належить узяти на себе роль воїна Ейвора, який разом зі своїм кланом вирушає з Норвегії до земель Англії. Клану Ейвора протистоять лідери чотирьох англо-саксонських королівств: Вессекса, Нортумбрії, Східної Англії та Мерсії на чолі з Альфредом Великим. Також в Assassin's Creed Valhalla буде продовжена сюжетна лінія Лейли Хасан – героїні з попередніх частин серії.

Крім того, на трансляції були показані такі ігри, як Call of the Sea, Chorus, The Ascent та Scarlet Nexus. Нижче можна подивитися всю трансляцію Inside Xbox.

Трансляція Inside Xbox