Гра доступна безкоштовно на ПК / скріншот playvalorant.com

У змагальному онлайн шутер Valorant додадуть можливість визнавати поразку.

Читайте такожЗухвалий нащадок CS:GO та Overwatch. Огляд шутера Valorant

Про це на офіційному сайті повідомив старший продюсер Іан Філдінг.

«Можливість здатися до закінчення матчу буде додана в патч 1.02», – заявив Філдінг в рамках щотижневої сесії відповідей на запитання гравців.

Як саме буде працювати нова механіка, розробник не уточнив. Однак він додав, що детальна інформація про це буде в списку змін патча 1.02. Сам патч для гри вийде вже цього тижня.

Геймплей Valorant

Що таке Valorant

Valorant – це тактичний багатокористувацький умовно-безкоштовний шутер від першої особи, створений студією Riot Games. У грі дві команди 5 на 5 б'ються між собою до 13 перемог у 25 раундах. Перемогу в раунді приносять як вбивства противників, так і успішний підрив бомби. Гравцям доступні 11 персонажів з унікальними навичками і ультимативними здібностями. По геймплею Valorant більше схожий на CS:GO, але відрізняється тим, що у персонажів є різні додаткові вміння, як у героїв Overwatch.

Нагадаємо, закритий бета-тест Valorant стартував 7 квітня і тривав до 28 травня. Гра вийшла на ПК 2 червня. На агрегаторі рецензій Metacritic гра отримала 81 бал від критиків та 5,6 бала від користувачів.