Реліз The Last of Us Part II відбувся 19 червня / playstation.com

Постапокаліптичний екшн The Last of Us Part II вийшов на PlayStation 4 в червні цього року. Планувалося, що в грі крім сюжетного режиму буде ще й мультиплеєр, де користувачі зможуть битися один з одним.

За рік до релізу розробники студії Naughty Dog вирішили вирізати мультиплеєр з сиквела The Last of Us, проте вчора в мережі з'явилися кадри цього режиму.

Мультиплеєр The Last of Us Part II

Незабаром Sony подала скаргу і дане відео YouTube заблокував. У короткому ролику можна було побачити, як троє гравців в образі персонажа на ім'я Мел борються між собою в засніженій локації Джексона. Автор витоку стверджує, що в ролику показаний ранній білд гри.

Читайте такожЗламані диски та листи з погрозами. Як одна гра розділила світ навпіл

Після виходу гри творчий керівник Naughty Dog, Ніл Дракманн, ухилявся від відповідей на питання про  багатокористувацький режим. Він також пояснював, що гравцям не варто чекати доповнень або ще якогось завантаження контенту.

Разом з тим у першій частині The Last of Us був мультиплеер. Цей режим називався "Протистояння".

Нагадаємо, екшн The Last of Us Part II вийшов 19 червня на PlayStation 4. Сиквел отримав змішані відгуки. На зібранні Metacritic у гри 94 бали від критиків і 5,6 бала від користувачів на основі рекордних 138 тисяч відгуків.