Watch Dogs 2 можна забрати безкоштовно до 24 вересня / фото Ubisoft

В онлайн-сервісі Epic Games Store почалася чергова безкоштовна роздача ігор. До 24 вересня можна забрати хакерський бойовик Watch Dogs 2, спортивний симулятор Football Manager 2020, а також бонусну гру – платформер Stick It To The Man!

  • У безкоштовному стандартному виданні Watch Dogs 2 грати належить за хакера Маркуса Холловея. Герой опиниться в Кремнієвій долині, де разом з іншими хакерами кине виклик жадібним корпораціям.
  • У Football Manager 2020 потрібно керувати футбольним клубом, наймати тренерів, підписувати нових гравців і вести свою команду до Кубка Чемпіонів.
  • Stick It To The Man – це двомірний платформер, в якому головний герой долає перешкоди за допомогою третьої руки, що стирчить з голови.

Всі три гри можна знайти на спеціальній сторінці в EGS.

Безкоштовні ігри в Epic Games Store / скріншот

Після цієї роздачі в Epic Games Store будуть роздавати повне видання стратегії про будівництво парку розваг – RollerCoaster 3 Tycoon.

Відео дня

Також до 24 вересня в магазині Epic Games діє розпродаж під назвою "Вибір авторів 2020". В акції беруть участь 115 ігор, серед яких Disco Elysium, серія Metro, The Escapists 2 та Alan Wake.