Новий івент у World of Tanks триватиме до 12 жовтня / фото wargaming.net

У командній багатокористувацькій онлайн-грі World of Tanks почалася подія під назвою "Останній Waffenträger". У ній на гравців чекають асиметричні бої "семеро проти одного". Новий івент триватиме до 12 жовтня.

"Останній Waffenträger"

Як повідомили у Wargaming, в цьому режимі семеро гравців на модернізованих "електричних" танках Т-55 "Розряд" будуть битися разом проти легендарного винищувача танків під назвою Waffenträger.

Характеристики танка Waffenträger

  • Великий запас міцності;
  • Імунітет до підпалів;
  • Найпотужніше знаряддя з магазином заряджання;
  • Енергетичний щит;
  • Додаткова електромагнітна зброя;

"Багато танкістів пам'ятають, що Waffenträger раніше був у грі. Однак його потужність була занадто величезною, і для збереження балансу нам довелося вивести його з WoT. Але, схоже, гравці занадто прив'язалися до цього сталевого чудовиська та постійно просили нас повернути його. І ми зробили це в рамках обмеженої за часом ігрової події", — говорить глобальний паблішинг-директор World of Tanks Максим Чувалов.

Читайте такожМістер Сальєрі передає привіт. Огляд Mafia: Definitive Edition

Крім потужного супротивника, гравцям доведеться прокачувати свої машини та знищувати "Вартових" – танки, керовані штучним інтелектом.

Також у гравців буде можливість самим керувати Waffenträger і кинути виклик сімом суперникам. Для цього знадобиться спеціальний ключ. Його можна заслужити в боях івенту, отримати в нагороду за проходження прогресії або ж придбати у складі наборів в преміум магазині.

Додатковий бонус події "Останній Waffenträger"

У розпал івенту гравці отримають шанс битися з особливим, золотим Waffenträger Auf E 220 під керуванням творців World of Tanks і зіркових гостей. Ті гравці, які зможуть перемогти танк розробників, отримають преміальні набори нагород.

Трейлер режиму "Останній Waffenträger"

Сам же івент буде проходити на трьох мапах, які видозмінили в стилі похмурих науково-фантастичних фільмів:

  • "Рибальська бухта";
  • "Студзянки";
  •  "Редшир";

Під час івенту гравці отримають різні нагороди – від елементів кастомізації до внутрішньоігрових подарунків.