Дизайн Xbox Sreries S в порівнянні з Series X / фото twitter.com/_h0x0d_

У мережі з'явилося фото молодшої версії консолі нового покоління від Microsoft – Xbox Series S. Вона менше більш потужної версії - Xbox Series X, а також істотно відрізняється за зовнішнім виглядом.

Автором витоку став редактор IT-видання BWW Media Group Бред Самс. Він опублікував зображення консолі на своїй станиці в Twitter і на своєму YouTube-каналі.

Читайте такожАвтори STALKER 2 показали Нові кадри з гри (фото)

Самс зазначив, що хоч на його зображенні й написана ціна у $299, в реальності вона може відрізнятися, оскільки Microsoft ще не оголошували офіційну вартість консолей нового покоління.

"Ціна може змінитися, але дизайн консолі змінитися не повинен ," – підкреслив Самс.

Незабаром після цього інший інсайдер під ніком WalkingCat опублікував уривок з ще не опублікованого рекламного ролика Microsoft, де компанія демонструє дизайн Xbox Series S.

На обидві витоку вже відреагував Xbox. На своїй сторінці в Twitter компанія опублікувала наступне фото:

Так Xbox відреагувала на витік / фото twitter.com/Xbox

Microsoft підтвердила інформацію про Xbox Series S

Однак лише за годину після витоку Microsoft на сторінці Xbox в Twitter офіційно підтвердила інформацію про Xbox Series S. Компанія також зазначила, що вартість пристрою складе $ 299.

Офіційне підтвердження дизайну та ціни Xbox Series S / фото twitter.com/Xbox

Що таке Xbox Series S

  • Xbox Series S – це молодша версія консолі Xbox Series X. Вона розрахована на відтворення ігор з роздільною здатністю 1440p. Пристрій оснастять GPU продуктивністю 4 терафлопса. У той час як у Xbox Series X – 12 терафлопс. А в поліпшеної версії поточної консолі – Xbox One X – 6 терафлопс.
  • Xbox Series S виконаний в білому кольорі. А завдяки великому круглому вентиляційному отвору зовні консоль схожа на старий радіоприймач.
  • У Xbox Series S відсутній привід для Blu-Ray дисків. Це підтвердив портал Windows Central, додавши, що офіційна презентація консолі відбудеться вже у цьому місяці.