Завершилося знімання серіалу / фото IGN

Знімання серіальної екранізації Twisted Metal завершилося. Однак дата релізу шоу поки не повідомляється. Можливо, Sony ще не визначилася з термінами випуску адаптації.

Інформацією про завершення знімального процесу поділився шоуранер, виконавчий продюсер і сценарист Майкл Джонатан Сміт на особистому акаунті в Twitter.

"Останній день знімання був схожий на останній день в таборі: багато сміху, трохи сліз і морозиво, яке роздавали в кузові вантажівки "Ласунки". Ми всі не можемо дочекатися, коли ви побачите це безумство, на яке ми витратили наше літо", — написав Сміт.

Відео дня

Шоуранер також розповів про труднощі, з якими зіткнулася команда. Знімальній групі довелося працювати в умовах аномальної спеки, миритися з затримками і придумувати, як змусити машини здійснювати потрібні дії. Сміт також опублікував фото крижаної скульптури, створеної на честь останнього дня на майданчику.

Крижана скульптура / фото Майкл Джонатан Сміт

Twisted Metal: що відомо про серіал

  • Шоу створюється за мотивами однойменної гоночної серії. У ній користувачі змагалися з противниками на трасах, використовуючи бойові властивості автомобілів.
  • Роль головного героя Джона Доу виконає Ентоні Макі ("Месники", "Смертельна зона", "Банкір"). Сюжет присвятять його протистоянню з божевільним клоуном Нідлзом Кейном на прізвисько "Ласунка".
  • У серіалі також знялися Самоа Джо, Нів Кемпбелл, Томас Хейден Черч та інші актори.
  • Шоу Twisted Metal вийде на стрімінговому сервісі Peacock, дата запуску поки невідома.

Вас також можуть зацікавити новини: