Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко та заступник міністра охорони здоров’я Дмитро Коваль заявили, що керівник МОЗу Зоряна Скалецька залишається на території медичного центру Нацгвардії в Нових Санжарах, де перебувають на обсервації евакуйовані з Китаю українці та іноземці. 

Про це вони заявили в коментарі УНІАН. 

Відео дня

«Пані Зоряна знаходиться на території санаторію», - заявив Геращенко. Цю інформацію також підтвердив Коваль та зауважив, що Скалецька перебуватиме там усі 14 днів обсервації.

Читайте також"Мені соромно": у МОЗ прокоментували події через ситуацію з коронавірусом

Як повідомляв УНІАН, раніше сьогодні, 21 лютого, начальник медичного центру «Нові Санжари» в Полтавській області Олександр Блінов заявив, що міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька, яка 20 лютого ввечері пообіцяла провести 14-денний карантин разом з евакуйованими з Китаю українцями, залишила територію медцентру.

«Пані міністерка зараз виїхала», - сказав Блінов і додав, що Скалецька запланувала повернутись у зону карантину, але коли – «треба в неї спитати».

Як відомо, для Скалецької повинні були облаштувати місце в окремій будівлі, проте, окрім неї, у «Нових Санжарах» працюють ще троє представників МОЗ.

За словами Блінова, попри карантинний режим, міністр може залишити територію санаторію, коли захоче, тому що поки вона не спілкувалась з евакуйованими.