Ілюстрація REUTERS

У столичному Інституті спеціального зв'язку та захисту інформації Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" зафіксовано спалах захворюваності на коронавірус.

Про це повідомляється на сайті Київської міської ради.

Читайте також"При грипі чи ГРЗ я такого не відчував": лікар розповів про "неприродне безсилля" після одужання від COVID-19

Відео дня

Так, за словами виконувача обов'язків директора держустанови "Київський міський лабораторний центр МОЗ України" Сергія Чумака, в одному із гуртожитків лабораторно підтверджено 52 випадки захворювання на коронавірус серед курсантів.

"Перші чотири випадки були виявлені з 22 до 24 липня. За вчора у закладі протестували ще 61 курсанта, які були контактними з захворілими. Серед них на сьогодні - 48 позитивних результатів дослідження методом ПЛР", – розповів Чумак.

Він додав, що загалом у гуртожитку мешкають 152 курсанти. Наразі там проводяться відповідні заходи з дезінфекції. Всі контактні особи перебувають під медичним наглядом, а у гуртожитку визначено місця для ізоляції захворілих.

Як повідомляв УНІАН, за минулу добу в Києві коронавірус виявили у 95 жителів.