Експерти розповіли, як розпалити пристрасть у День святого Валентина / фото pixabay.com

Секс-гра — це спосіб сексуальної взаємодії, заснований на правилах і умовах, яких дотримуються партнери, щоб зробити секс яскравішим.

Це одночасно весело, захопливо й гаряче. Після таких ігор секс гарантовано буде цікавішим, а оргазм - сильнішим, пише Cosmo.ru.

"Угадайка"

Зав'яжи очі партнеру. Завдання "осліпленого" — вгадувати, куди коханець або коханка хоче поцілувати або до якої частини тіла доторкнутися. Якщо він вгадує, то "зрячий" здійснює задумане, якщо ні, "угадайка" триває.

Відео дня

Можна додати до гри предмети, якими один партнер буде пестити іншого: кубик льоду, шовкову стрічку або ніжне перо...

Читайте такожСекс-тренди 2019: що на нас чекає в інтимному житті

Таймер

Поставте таймер мінімум на 10 хвилин. Протягом цього часу пестіть один одного, не знімаючи одягу та не доторкаючись до геніталій партнера. Цілуй, гладь, стискай, лоскочи, покушуй, шмагай, щипай — все, чого забажає душа і що ви любите. Ця гра пробудить у вас спогади про те, як здорово просто цілуватися, дражнячи один одного.

Еротичні фанти

Для гри вам знадобиться будь-яку посудина, в яку ви кинете фанти з вашими еротичними бажаннями. Щоб все було чесно, візьміть однакову кількість папірців і не підглядайте один за одним, нехай кожен фант стане несподіваним і приємним сюрпризом!

Кожному з вас доведеться витягати по одному фанту і виконувати те, що в ньому вказано. Будьте уважні до формулювань. Не пишіть "кунілінгус", краще: "оральні ласки", щоб виконати фант міг будь-який з партнерів, не вимагаючи уточнень.

"Камінь — ножиці — папір" на роздягання

Все, що тобі знадобиться, — це везіння. Хоча що вже там — тут неможливо програти! Переможений після кожного раунду знімає із себе по одному предмету одягу. Той, хто виявиться роздягненим першим, виконує бажання переможця.

Раніше УНІАН склав добірку секс-іграшок і не тільки, які допоможуть вам провести 14 лютого ще яскравіше.