Статистика говорить: 40% чоловіків мають позашлюбні зв'язки \ depositphotos.com

Статистика говорить, що 40% чоловіків і 25% жінок мають позашлюбні зв'язки у певні проміжки спільного життя.

Читайте такожСексолог озвучила п'ять причин жіночої зради

Цей факт змушує замислитися: як зрозуміти, що партнер (чоловік/дружина) зраджує. Психологи назвали 10 поширених ознак, що вказують на зраду, повідомляє medikforum.

Відео дня

Ознака 1: у партнера змінилося ставлення:

Потяг, що виник на стороні, не завжди означає втрату колишньої пристрасті в існуючому шлюбі. Часто буває, що любов спалахує з новою силою до чоловіка або дружини. Чим це пояснюється, сказати складно. Втім зміна в поведінці партнера вказує на можливу зраду.

Ознака 2: телефон став менш доступним:

По фільмах і книгах знаємо, що людина, яка зраджуэ, зазвичай ховає телефон/йде в сусідню кімнату. Нинішні коханці не такі дурні, зайшли далі: стали встановлювати нові налаштування, щоб не видно превью повідомлення з телефону, змінюють код доступу, хоча його раніше не стояло. Дана ознака не говорить, що партнер зраджує. Можливо, людина зараз дізналася про подібні налаштування?

Ознака 3: ідеальні відносини

Багато речей перестають хвилювати коханця. Якщо в парі хтось зраджує, велика ймовірність, що дратуючі раніше речі перестануть бути причинами для сварки. Партнер вже вийшов з відносин з психологічної сторони і не бачить сенсу сперечатися і щось вирішувати.

Ознака 4: менше розмов

Розмови по душам є невід'ємною частиною гармонійного шлюбу. Якщо відвертих бесід стало менше, привід замислитися: чи не пішов партнер наліво за розмовами? Втім, якщо такого зв'язку не існувало, привід замислитися: чи ідеальний шлюб?

Ознака 5: партнер стежить за вашим графіком

Зраджуючи, людина не хоче бути захоплена зненацька. Вона уточнює, коли ви йдете, повертаєтеся, просить попередити, коли ви приїдете додому.

Ознака 6: роздратування і злість

Нерви — ось основний приплив емоцій коханця. Чоловік стурбований, роздратований, злиться на прості питання, що робив або з якоїсь причини не брав трубку. Можливо, ви дійсно набридли партнеру зайвими підозрами, можливо, підозри абсолютно виправдані.

Ознака 7: задума

Партнер, що є у позашлюбних стосунках, часто задумливий. Здатний сидіти, втупившись в точку, не розуміти того, що відбувається навколо. Подібна поведінка не завжди вказує на те, що партнер зраджує. Привід для відвертої розмови він точно навіває.

Ознака 8: нове хобі

Нове хобі саме по собі не є проблемою. Причина, з якої з'явилося захоплення, може критися в новій дівчині або новому хлопці. Виникаюча дистанція через захоплення чоловіка/дружини має наштовхувати на нерадісні думки.

Ознака 9: необґрунтовані звинувачення

Подвійне життя змушує коханця висувати підозри, обвинувачення. Він вважає, що якщо він зміг, то ви теж здатні на подібне.

Ознака 10: необережний знак

Все таємне стає явним. Коханець часто втрачає пильність. Він залишить знак, можливо, спеціально. Партнер стає безтурботним, коли розуміє, що в нинішньому шлюбі людині нема чого втрачати.