Британець креативно підійшов до пошуку коханої / Фото Swns.com

Британець 30-річний Марк Роф знайшов свою любов після того, як встановив в центрі Манчестера білборд з оголошенням про пошук дівчини.

Житель англійського міста Шеффілд, який працював тоді маркетологом, розмістив його на рекламному щиті 6х3 метри, пише The Daily Mail.

Самотні? Зустрічайтеся з Марком. Це може бути знаком, якого ви чекали. Заходьте на сайт DatingMark.co.uk, - такий був напис і фото чоловіка.

Читайте такожБританця посадили у в'язницю за проколювання презервативів перед сексом

За все Роф заплатив 425 фунтів стерлінгів (15,5 тис. грн. - УНІАН). На сайті описав себе як "вкрай красивого і скромного". Британець також написав, що його зріст — 180 см, Довжина вказівного пальця — 6,82 см, а колір очей — "#4e4f5f'", тобто "темний сіро-синій". Також чоловік вказав, що у нього є двоє друзів і він цілував «більше трьох дівчат». На побачення з ним погодилися піти більше тисячі дівчат.

У неділю, 4 жовтня, англієць заявив, що ще в лютому почав зустрічатися з дівчиною, яка однією з перших відгукнулася на його оголошення. Їй 28 років, вона письменниця, й у неї гарне почуття гумору. У бесіді з журналістами Роф висловив надію, що "його успіх підбадьорить і інших чоловіків із середніми зовнішніми даними, які теж шукають любов".

Вас також можуть зацікавити інші новини: