Сексолог пояснила, як відповідати на питання про попередніх партнерів / фото ua.depositphotos.com

Вступаючи в нові відносини, будьте готові до того, що рано чи пізно кохана людина запитає, скільки сексуальних партнерів було до неї. Незалежно від вашого сексуального досвіду, це питання може сильно збентежити і навіть поставити в глухий кут.

Сексолог-психолог Катерина Бучинська розповіла, чи потрібно жінці називати число чоловіків, які у неї були до нього, і як правильно відповідати на це питання, пише Обозреватель. За словами експерта, найкраще взагалі не говорити, скільки партнерів у вас було в минулому.

"Є класна приказка - хто у нас не перший, той у нас другий. Поставте себе на місце партнера. Ця тема завжди цікава, але максимум, що можна – це просто розпитати про минулі сексуальні експерименти. Але ось про кількість нікому не цікаво знати, навіть якщо людина назве 100-200 партнерів", – пояснює Бучинська.

Відео дня

Сексолог каже, що на нові відносини з чоловіком абсолютно ніяк не вплине велика кількість сексуальних партнерів. Але тільки в тому випадку, якщо ви про це промовчите.

Читайте такожСексолог розповіла, чому оргазм так важливий в інтимному житті дівчат

"Це може злякати. Чоловікові подобається відчувати, що він нібито перший, найголовніший і найважливіший, і що перші сексуальні експерименти ви проводили з ним", – зазначила фахівець.

Також Бучинська радить не показувати відразу всі свої козирі і досвід, техніку оральних і мануальних ласк, а пробувати розкриватися поступово.

"Потрібно говорити, що хотіли б спробувати ще саме з цим чоловіком. Робити акцент на те, що з цим партнером хочеться. Такі слова підіймають чоловікові его, він себе почуває важливим і потрібним", - рекомендує експерт, підмітивши, що це біологічна потреба чоловіків.

Тому сексолог радить не називати кількість партнерів. За її словами, як показує практика, це число потім спливає в якихось сварках, і почнуться закиди і тикання.

Вона радить застосовувати жіночу хитрість. За словами Бучинської, жіноча хитрість буде "на благо і на користь".

Нагадаємо, раніше сексолог розповідала, що таке німфоманія і фригідність.

Вас також можуть зацікавити новини