скриншот

Віталій Кличко подякував  партнерам з Мюнхена та інших міст Німеччини за передану техніку. Місто отримало 12 реанімобілів, 8 пожежно-рятувальних автомобілів та інше спорядження.

Про отримання техніки мер Києва повідомив на своїй сторінці у Facebook.  

"Сьогодні передав КО "Київмедспецтранс" 12 реанімобілів із найсучаснішим обладнанням, які на моє прохання подарував нам Мюнхен - наше місто-побратим. Також різні міста Німеччини передали Києву 8 пожежно-рятувальних автомобілів та необхідне спорядження. Зокрема, ми отримали авто з пожежними драбинами, автоцистерну, гідравлічні інструменти та обладнання для розчистки завалів і порятунку людей, генератори, гідроножиці, електроінструмент і спеціальний захисний одяг для пожежних-рятувальників. Дякую нашим німецьким партнерам та друзям за допомогу Києву та Україні", - повідомив Кличко.

Відео дня

Мер Києва зазначив, що нова техніка використовується у звільнених передмістях столиці. 

"І сьогодні місто передало все це підрозділам Головного управління ДСНС України в місті Києві. Карети швидкої, пожежно-рятувальна техніка сьогодні дуже потрібні місту. Адже вони працюють не тільки в столиці, а й допомагають в передмістях. У Бучі, Ірпені, Гостомелі, Бородянці", - підсумував Кличко.