Фото: Пресс-служба Гуманитарного штаба Рината Ахметова

Як повідомили УНІАН у прес-службі Гуманітарного штабу Ріната Ахметова, сьогодні, 14:00, у Дніпропетровську, на базі логістичної компанії «Український ритейл» за адресою вул. Маршала Малиновського, 122 відбудеться перевірка гуманітарної допомоги Штабу Ріната Ахметова - 21 машина буде розпломбована, переглянута, при необхідності - розвантажена і сформована заново. Штаб запросив до моніторингу вмісту представників ДСНС, ОБСЄ та УВКБ ООН.

Також представник Гуманітарного штабу Ріната Ахметова покаже супутню документацію.

Після цього (орієнтовно в 15-30) колона з вантажем і супровідними документами буде відправлена по запланованому маршруту.

Відео дня

Нагадаємо, 22 вантажні машини з гуманітарною допомогою від Ріната Ахметова більше доби простояли на блокпосту біля населеного пункту Богатир, в 29 км від м.Курахове Донецької області. Їх безпідставно затримав батальйон «Дніпро-1», який є структурним підрозділом МВС. Допомога призначена мирним мешканцям Донецької та Луганської областей. У ніч на 16 грудня 21 машина повернулася до Дніпропетровська, щоб уникнути провокацій. 1 машину - з дитячими кашами - на блокпосту пропустили.

Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у моніторинговому заході в 14:00 в Дніпропетровську.

Необхідна акредитація: 093 366 67 43.