УНИАН

Як повідомили УНІАН у прес-службі Житомирської міської ради, «станом на 20 лютого у деяких школах (Житомира - УНІАН) у класах відсутні на заняттях через захворюваність на гострі респіраторні захворювання понад 30% учнів».

Керівникам міських лікувально-профілактичних, навчальних закладів Житомира доручено посилити контроль за виконанням протиепідемічних заходів у місті.

Читайте такожУ школах Вінниці через захворюваність на грип та ГРВІ подовжено карантин

Відео дня

У цей період рекомендовано обмежити проведення масових, дозвільних, розважальних і спортивно-масових заходів серед дитячого населення .

За період з 12 по 18 лютого на грип та ГРВІ у Житомирі захворіло 2773 особи з яких , 64,4% - це діти віком до 17-ти років.

У разі, якщо ситуація із захворюваністю на ГРВІ серед школярів Житомира стабілізується, заняття в житомирських школах, де ввели карантин, 23 лютого буде відновлено.

Читайте такожТуберкульоз часто маскується під грип

За даними Житомирської обласної санепідемстанції, на інших територіях Житомирської області ситуація із захворюваністю на ГРВІ здебільшого стабільна за винятком Овруцького, Народицького та Новоград-Волинського районів.