Павло Дуров розповів про свою дієту та жорсткий пост / vk.com/durov

Творець месенджера Telegram Павло Дуров розповів, що дотримується суворих обмежень в їжі, щоб стати здоровішим і продуктивнішим. За його словами, вже шість днів він голодує.

Читайте такожМожуть навмисно залишати уразливості: Дуров розкритикував WhatsApp через проблеми з безпекою

Як зазначив Дуров у своєму Telegram-каналі, він давно не вживає алкоголь, кофеїн, м'ясо та фаст-фуд. Рік тому він ввів ще жорсткіші обмеження у свою дієту, відмовившись від глютену, молочних продуктів, яєць і фруктози. У травні він обмежив свій раціон лише рибою і морепродуктами, а в червні – почав жорсткий пост.

Відео дня

«Цього місяця я пробую щось більш радикальне, не вживаю їжу взагалі. Я дотримувався голодування на воді останні 6 днів і поки відчуваю себе чудово. Оскільки нульове споживання їжі підвищує ясність мислення, я також зробив багато речей в області продакт-менеджменту», - зазначив Дуров.

На думку розробника, голодування – відмінний спосіб дозволити своїй системі травлення очиститися і перезавантажитися, а також зміцнити імунітет.

«Очевидно, в результаті я можу втратити м'язову масу, але я вірю, що якщо мені вдасться придумати нові чудові ідеї для Telegram під час голодування, це принесе користь для усіх мільйонів користувачів Telegram. А робити життя наших користувачів приємнішим було і буде моїм пріоритетом номер один», – уклав Дуров.

Нагадаємо, в минулому році Павло Дуров на коні перетворився в мем.

Після блокування Telegram в Росії засновник месенджера Павло Дуров виклав в Instagram фотографію себе на білому коні. "Щоб бути по-справжньому вільним, ви маєте бути готові ризикнути заради свободи", - підписав він фото. Користувачам мережі фотографія сподобалася і вони моментально розтягнули її на меми.